Jdi na obsah Jdi na menu

Jak jsem byla na síti za blbce

article preview

Také si občas chcete ušetřit práci a dělat věci jednoduše? Věřím, že ano. Podle přísloví „Proč dělat věci složitě, když to jde jednoduše.“ jsem tvořila příspěvek na sociální sítě.

Každý, kdo je na sockách aktivní, moc dobře ví, že co síť, to jiný rozměr fotky. No jo, ale kdo má pořád vyrábět jeden příspěvek třikrát, že?  

Jednoho zimního večera jsem tvořila grafiku z fotografií a opravdu si dala záležet. Chtěla jsem, aby to mělo šmrnc, vtip a také sdělení, které chci předat. Když jsem měla hotovo, sama jsem se plácala po rameni, že je to skvělý. Splňovalo to všechny nároky, které jsem si na to kladla. Podívala jsem se na hodinky. Pane jo, za hodinu půlnoc. To jsem se u tvoření nějak zasekla. Mám hotové jen čtvercové fotky pro Instagram, protože on je miluje. Krásně pak vidíte, jak to bude vypadat ve vašem feedu.

Bylo moc hodin vyrábět další rozměry a zítra chci příspěvek vypustit. Co s tím? Co by, nic. Však ony to nějak schroustají, řekla jsem si a šla spát s krásným pocitem, že mám hotovo.

Další den jsem svůj skvělý příspěvek poslala do světa. Instagram paráda. Facebook si to přebral v pohodě. A jak to dopadlo na LinkedIn? Výsledek posuďte sami. 

Často na sítích sdílíme, jak jsme úspěšní, jak nám všechno klape a vychází, fotky jako z "vystajlovaného" časopisu. Neúspěchy a přešlapy se moc nechlubíme. Přitom je to podle mě škoda. Ne snad proto, že by se nad tím někdo škodolibě smál. A jestli jo, tak ať. Ale hlavně proto, že tím dáváme najevo, že jsme jenom lidská bytost, která dělá občas chyby a druhých se tím můžeme dotknout víc, než skvěle naaranžovanou fotografií.

To je také odpověď na vaši otázku, zda tento povedený příspěvek u mě na LinkedIn najdete. Ano, najdete. Mě skvěle pobavil a pokud někomu vykouzlí úsměv na tváři, budu jen ráda. Vždyť úsměv nic nestojí a dělá krásný den. Navíc, pokud telefonujete s úsměvem, je v telefonu slyšet. To vím. Věřte mi.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 1
Celkem: 17222
Měsíc: 1703
Den: 53