Jdi na obsah Jdi na menu

Telefonování

Strach z telefonování!?

Patříš mezi ty, kteří neradi telefonují? Pak neodcházej a čti dál. Uklidním tě, že v tom nejsi sám/sama. Mnoho obchodníků cítí k telefonování odpor a bere ho jako nutné zlo. Telefonování odkládají, vyhýbají se mu a nemají ho rádi. Pro hodně lidí je telefonování strašák. Bojí se, když mají zvednout telefon, vytočit číslo a s někým mluvit. 

Nechuť k telefonování pramení ze strachu. Mají strach z odmítnutí, strach z chyb, ze selhání, z neúspěchu nebo že nejsou dost dobří. Co když ti teď povím, že odbourat strach a začít volat s úsměvem a úspěchem je jednodušší, než si většina lidí myslí? 

Kouzelná hra se slovy

Zaujmout v telefonu během pár vteřin je jediný způsob, jak si získat pozornost zákazníka a zůstat "na drátě". Telefonování není rozbíjení atomu, ale kouzelná hra se slovy a navazování vztahu.

  • Metoda V-Z-T-A-H ti odhalí detailní kroky k napsání sexy svůdného call skriptu, který tě provede od magického pozdravu až po úspěšné zakončení celého telefonátu. 
  • Pravidlo PAN ti odhalí jednoduché tajemství mezi obecným popisem, obecným využitím a sexy užitkem naplňujícím potřeby zákazníka. 
  • Princip řešení námitek společně s asertivními technikami ti lépe pomůže zpracovat "problémový" hovor a zvládnout námitky zákazníka.

Co za cenu 777,- získáš?

  • Naučíš se kouzlit se slovy a napsat si sexy svůdný call skript, kterému většina zákazníků neodolá.
  • Strach z telefonování tě přestane brzdit a zvítězí tvá vnitřní síla a odvaha.
  • Budeš umět zaujmout, vzbudit zvědavost a získat si pozornost.
  • Námitky zvládneš zpracovat levou zadní a vždy správně reagovat.
  • O několik procent zvýšíš úspěšnost svých telefonátů a budeš více svůj.
  • Své cenné kontakty přestaneš ztrácet a vytěžíš je na maximum.
  • Ovládneš kouzlo nejúspěšnějších obchodníků.

Otázka za milion

Když zvýšíš úspěšnost svých telefonátů o 10, 20 nebo dokonce 50 % a navýšíš uzavřené obchody o 10, 20 či 30 %, jakou hodnotu pro tebe tento kurz má? Je magická cena 777 Kč dostatečně vysoká za to, co získáš? 

Vyber si variantu sobě na míru

s--amanka---31.pngChci nadupanej online kurz Volejte s úsměvem za magickou cenu 777 Kč.

PS: Ke každé objednávce uskutečněné do Čarodějnic přihodím Balíček taháků zdarma. Platí pro všechny objednávky, které stihnou přiletět do půlnoci 30.4.2024, pak dárek zdarma shoří na hranici s poslední čarodějnicí.

 

s--amanka---33.pngZasloužím si jen to nejlepší. Chci online kurz Volejte s úsměvem s VIP osobní péčí v rámci 3 hodin konzultace za magických 5.555 Kč.

PS: VIP varianta s přesahem do šamanské síly, kdy nejen navracíme do komunikace napojení a porozumění, ale vracíme se zpátky do své vnitřní síly a moudrosti. Platí pouze pro prvních 13 zájemců v měsíci. 

 

"Volejte s úsměvem, je v telefonu slyšet." ~ Lenka Hojerová

 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 17631
Měsíc: 1785
Den: 66