Jdi na obsah Jdi na menu

Kam šamanku vedly další kroky?

article preview

Je to již pár týdnů, co jsem si při procházce s Kailou vzpomněla na svoji babičku. Jako děti jsme s ní hledaly mezi jetelíčky čtyřlístky. Nacházely jsme neustále. Zatoužila jsem opět najít čtyřlístek a při pravidelných procházkách se svou věrnou čtyřnohou parťačkou jsem s hlavou skloněnou k zemi zkoušela najít kousek štěstí schované v trávě. Marně. Ať jsem se koukala, jak jsem koukala, žádný čtyřlístek na mě nevykoukl.

Nevzdávala jsem to a hledala dál. Den po dni. Jakoby se po čtyřlístcích slehla zem. Nikde žádný nebyl. Po mém zrození šamanky jsem si opět vzpomněla na touhu najít čtyřlístek. Vyrazila jsem s Kailou na trasu, kudy normálně nechodíme. Řekla jsem si, že by to chtělo změnu a maličko opět vystrčit nohu ze své komfortní zóny.  Vydaly jsme se pro nás novou neprobádanou cestou.

Na louce rostly vysoké jetelíčky a mě hlavou prolétlo: „To by bylo úžasné najít takový velký čtyřlístek.“ Myšlenka mi proběhla celým tělem, naprosto ho rozvibrovala a já cítila, jak toužím objevit zelený čtyřlístek štěstí. A najednou tam byl. Dívala jsem se přímo na něj. Veliký, krásný čtyřlístek. Takhle velký jsem ještě nikdy nenašla, ani s babičkou. Wau, to je úžasné. Vyfotila jsem si ho, utrhla a založila do notýsku, abych ho cestou domů nezničila.

 

Následující den mi při procházce bylo smutno. Ten, ke kterému začínám chovat vřelé city, se neozýval. Šla jsem loukou, Kaila si vesele pobíhala kolem mne a já si najednou vzpomněla na slova šamana, který mi s moudrostí jemu vlastní pověděl: „Dej sama sobě to, co hledáš u chlapů a budeš neporazitelná.“ Koukla jsem nalevo do trávy a tam se na mě usmívalo zelené štěstí v podobě čtyřlístku. Wau. Další čtyřlístek. Zaplavil mě pocit štěstí a lásky.  

Tolik týdnů se marně pokouším najít čtyřlístek a najednou se mi zjeví. Není to náhoda. Náhody neexistují. To je magie, vibrace, myšlenky, které mi je posílají do cesty. Začínám vidět kolem sebe znamení. Spoléhám na svou intuici. Přesně jak řekly karty. A ty nelžou. Cítíš, že tvoje srdce také touží poznat novou cestu a rezonuje s tebou objevit kouzla magie přírody? Pak neváhej a vyraz se mnou na šamanskou cestu.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 1
Celkem: 17403
Měsíc: 1741
Den: 62