Jdi na obsah Jdi na menu

Šamanská síla | BODY & SOUL & MIND

19. 10. 2023
article preview

Jak se napojit na svou vnitřní moudrost a sílu, kterou každá bytost v sobě ukrývá? Jak vnést více harmonie do svého života a v dnešním uspěchaném světě zvolnit a žít vědomý naplněný život? Cesta k nalezení vnitřní síly je ve sjednocení síly těla, duše a mysli. BODY & SOUL & MIND

BODY | Šamanské léčení

Tělo je posvátný chrám duše a šamanské léčení přivede tvou duši domů. Šamani k léčení odpradávna čerpali ze síly a magie přírody, aby podpořili znovunastolení rovnováhy v těle. Nemoc je určitá nerovnováha v životě, což dokazuje i psychosomatika, která zkoumá vzájemné působení těla a duše. Že na sebe duše a tělo vzájemně působí, potvrdilo i několik vědeckých výzkumů.

Tvé tělo je mocný nástroj schopný uzdravit svá zranění a nemoci. A matka příroda je mocná čarodějka, která nám dává své zdroje k dispozici. Já vím, že je jednodušší skočit za roh do lékárny a koupit si růžovou pilulku na bolest hlavy, než běhat po lese a hledat vhodnou bylinu, kterou navíc musíš utrhnout nejlépe o úplňku za hlasitého vytí vlků, aby měla tu nejsilnější magickou moc a navždy tě zbavila bolesti.

Je to paradox. Čím více vyspělejších technologií máme k dispozici, tím méně využíváme své vrozené schopnosti. Schválně si odpověz sám/sama. Trénuješ se někdy při řízení v autě, že vypneš navigaci a jedeš podle značek, svého vnitřního kompasu či klasické papírové mapy? Nebo je pro tebe pohodlnější zadat adresu do navigace a jet? Tvrdí se, že člověk oplývá 5 smysly, kterými jsou zrak, sluch, čich, chuť a hmat. Určitě jsi zaslechl(a) o šestém smyslu, intuici. Ale kolik smyslů naše lidská bytost doopravdy má?

Určitě se mnou budeš souhlasit, že zdravé tělo je základ života. Jak velkou cenu má zdraví si hodně z nás uvědomí až v době nemoci. Dokud tělo funguje, je to cajk a není co zbytečně řešit. Lákavě voňavý steak se rozplývá na jazyku, dřevitá chuť whisky zvýrazňuje požitek a ten doutníček už jen dokresluje kýčovitou atmosféru labužnického orgasmu. Možná jsi abstinent i nekuřák, ale toxiny a těžké kovy se do těla dostávají nejen jídlem a pitím, ale také dýcháním i kůží a oslabují imunitu.

Buňky zanesené toxiny a těžkými kovy způsobují celou řadu zdravotních problémů a civilizačních chorob. Detoxikace je kouzelný očistný proces, kterým se odstraňují nejen škodlivé toxiny, ale také se regeneruje a omlazuje organismus. A kdo by nechtěl dosáhnout dlouhověkosti ve zdraví, kráse a síle?

Nastartuj své tělo a podpoř znovunastolení rovnováhy v něm skrze sílu a energii slunečních paprsků, které prohřejí tvé tělo a zničí vše, co tam nepatří. IYASHI DOME prožene slunce tvým nitrem a nastartuje v těle několik zázraků:

  • Detoxikace a zbavení těla těžkých kovů
  • Regenerace buněk a anti-age efekt
  • Posilování imunity
  • Spalování tuků
  • Snížení stresu
  • Zmírňování celulitidy
  • Tvorba kostní struktury
  • Uvolnění svalového napětí
  • Látková výměna jako při uběhnutí 20 km

 

Máš chuť hýčkat své tělo a vyzkoušet terapii Iyashi Dome na jediném místě v Česku? Přístroj Iyashi Dome pro šamanské léčení se nachází v Praze na Chodově. Více zde: Iyashi Dome | Praha

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 1
Celkem: 18166
Měsíc: 1928
Den: 81