Jdi na obsah Jdi na menu

Výklad karet 18.3. - 24.3.2024 | NA KONCI JE VŽDY LÁSKA

18. 3. 2024
article preview

Čarokrásný den a vítej. Dračí Šamanka ti na křídlech průvodců z vyšších dimenzí přináší poselství skrze své magické karty.

Jejich poselství ti odhalí odpovědi na otázky a možný směr k řešení situací, které ve svém životě zažíváš.

Cesta a rozhodnutí, kudy se vydat, je však zcela na tobě. Ať tvé kroky vede velký Duch tou nejlepší cestou právě pro tebe. Tak se staň!

VÝKLADY PRO TVÉ BOŽÍ JÁ

Nechť ti toto video přinese motivaci, afirmaci, inspiraci nebo myšlenku, která z tvého podvědomí vyžene zlé duchy, démony a stíny. Myšlenku, která s tebou rezonuje, si několikrát nahlas opakuj. Obsaď své podvědomí svými myšlenkami, aby nezbylo místo pro cizí. Tvé podvědomí rozhoduje o tvé budoucnosti. Pokud ale potřebuješ něco silnějšího, tak čti dál!

ŠAMANSKÉ RITUÁLY

Od dávných věků lidé věděli, že je důležité mít svého šamana. Mohu tě provést rituály pro sjednocení síly těla, mysli a duše. Tvá šamanská síla čeká, až ji objevíš. Všichni okolo tebe to poznají. Co když budu první člověk, který tě pochopí? Co když ti významně přispějí k řešení tvých dnešních problémů? Co když jsem tvá šamanka, která odhalí cestu k řešení? Tvá šamanská síla na tebe čeká zde: TVÁ ŠAMANSKÁ SÍLA. 

Magickou esenci motivovanosti si přičaruješ zde: MOTIVATION

S láskou a vírou v dobro

Lenka, dračí Šamanka

Provázím bytosti do síly a moudrosti

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 1
Celkem: 17854
Měsíc: 1810
Den: 81