Jdi na obsah Jdi na menu

Blog

lenka1.jpg

Z dračího pera

Nechť ti tyto řádky a příběhy přinesou inspiraci na tvé cestě. Přijmi poselství z jiných světů od astrálních průvodců skrze videa s výkladem karet. A pamatuj, že vše, co hledáš, již dávno v sobě máš. Svou vnitřní sílu, krásu i moudrost. Stačí objevit své poklady, které střeží draci, a navrátit se zpátky do své síly.

Lenka, dračí Šamanka

Provázím bytosti do síly a moudrosti. Navracím do komunikace napojení a porozumění. Propojuji světy racionálna a spirituality.

"Objev svou skrytou vnitřní sílu a vezmi si ji zpět!"

 

Příspěvky

Mikro byty za půl mega, komunitní komplex

Chceš luxusní nové bydlení za 500 tisíc korun? Nevadí ti mikro byt s komunitními výhodami? No ještě aby vadilo. Podívej se na rozhovor! 

Přečíst | Komentářů: 0

Proč hrdinové pomáhají, když nemusí?! Pohov!

Atlantida, Man in black, živá voda, Dračí Šamanka, hrdinové, vojáci, moře nepořádku, harmonika, smrad, špína, mrtvý kuře a Orseus. To vše je ve videu.

Přečíst | Komentářů: 0

Cesta Orseus za prof. Peterem Staňkem

Žádná setkání nejsou náhodná a každé znamení má význam. Podívej se na setkání s profesorem Peterem Staňkem očima dračí Šamanky. 

Přečíst | Komentářů: 0

Přání se plní. Jak si správně přát?

Fungují vesmírné zákony a plní se přání jednoduše?  Jak správně nastavit svou mysl, aby pracovala pro tebe? Čti a dozvíš se víc.  

Přečíst | Komentářů: 0

Porozumění nebo skvělý sex?

Nahradí skvělý sex komunikaci mezi partnery? Nebo je vztah bez porozumění odsouzen k zániku, když v něm chybí napojení?

Přečíst | Komentářů: 0

Země Titánů

Titáni byli prvotními vládci světa a zemi, kterou nyní obývají, máš na dosah i ty. Přečti si příběh a nech se na křídlech obra odnést do nového světa, kde je svět zase v pořádku. 

Přečíst | Komentářů: 0

Strach – ten věčný strašák v mysli

Máš strach zvednout sluchátko a telefonovat? Kde se bere ten strach, jak s ním pracovat a zbavit se ho, pokud Ti neslouží? 

Přečíst | Komentářů: 0

Tajemná návštěva z jiné dimenze

Zázraky se dějí těm, kteří na ně věří. Příběh podle skutečných událostí v magický den 8.8., kdy byla Lví brána otevřená dokořán. 

Přečíst | Komentářů: 0

Šamanská cesta za magií

Nahlédni za tajemnou oponu a přijmi pozvání na šamanskou cestu, která tě skrze magické rituály povede do tvé vnitřní síly. 

Přečíst | Komentářů: 0

Zapomenutý tajemný svět

Některé věci logikou nevysvětlíš. To ale neznamená, že to neexistuje. Ty můžeš na tajemný svět zapomenout, on nezapomene na Tebe.

Přečíst | Komentářů: 0


Statistiky

Online: 1
Celkem: 17801
Měsíc: 1781
Den: 68