Jdi na obsah Jdi na menu

Blog

lenka1.jpg

Z dračího pera

Nechť ti tyto řádky a příběhy přinesou inspiraci na tvé cestě. Přijmi poselství z jiných světů od astrálních průvodců skrze videa s výkladem karet. A pamatuj, že vše, co hledáš, již dávno v sobě máš. Svou vnitřní sílu, krásu i moudrost. Stačí objevit své poklady, které střeží draci, a navrátit se zpátky do své síly.

Lenka, dračí Šamanka

Provázím bytosti do síly a moudrosti. Navracím do komunikace napojení a porozumění. Propojuji světy racionálna a spirituality.

"Objev svou skrytou vnitřní sílu a vezmi si ji zpět!"

 

Příspěvky

Jak šamanka ke zlaté šelmě přišla

Je krásné snít a ještě krásnější si své sny plnit. Přečti si příběh, jak jsem si splnila dětský sen o čtyřnohém parťákovi. 

Přečíst | Komentářů: 0

Strachy jsou jen v hlavě

Strach občas zachvátí každého z nás. Před čím nás ve skutečnosti varuje a jak se mu postavit? Přečti si příběh, jak jsem svůj strach zpracovala já. 

Přečíst | Komentářů: 0

Nezvaný host

Znamení na své cestě potkáváme každý den, jen jim často nevěnujeme pozornost. Jak se otevřít poselstvím, která k nám z jiných světů přicházejí? 

Přečíst | Komentářů: 0

Jaké zvíře doprovodilo Šamanku do její síly?

Dívalo se na mě úžasné modré oko zvířete a já toužila vědět, co je to za zvíře. Hleděla jsem do kamene třetím okem a spatřila křídla...

Přečíst | Komentářů: 0

Kam šamanku vedly další kroky?

Jaké magické okamžiky jsem zažívala na své cestě po prvních mocných rituálech? Pocity štěstí můžeme nalézat ve zdánlivě obyčejných věcech ve chvíli, kdy jsme schopni nazírat na ně jako na neobyčejné. Jaké štěstí mě potkalo na mé cestě? 

Přečíst | Komentářů: 0

A jak to bylo dál po zrození šamanky?

Co se událo pár dní po mých prvních magických rituálech? Otevřela mi šamanská cesta nové brány v životě? 

Přečíst | Komentářů: 0

Můj vyhraný boj nad únavou

Někdy je dobré naslouchat svému tělu a dopřát si odpočinek. Občas je potřeba dobít vybité baterky a nastartovat se pořádným životabudičem. Co mi pomohlo vyhrát boj nad příšernou únavou se dozvíš v příběhu ze života šamanky. 

Přečíst | Komentářů: 0

Zrození magické šamanky

Kouzelná moc přírody a naše neomezená vnitřní síla je dostupná každému z nás. Poslechni si příběh o zrození šamanky a nahlédni za oponu šamanské cesty, která tě navrátí zpět do tvé síly.

 
Přečíst | Komentářů: 0

5 nejčastějších chyb v telefonické komunikaci

Jakých pět nejčastějších chyb dělají obchodníci v telefonu a proč se jim vyhnout? 

Přečíst | Komentářů: 0

Jak v telefonu zaujmout během pár vteřin?

Dobrý dojem člověk může udělat jen jednou. Při osobním setkání máte o něco málo času navíc zaujmout. U telefonátu je to pouhých pár vteřin, kdy se rozhoduje o tom, zda hovor bude pokračovat, nebo skončí. Jak zaujmout a zůstat na drátě? 

Přečíst | Komentářů: 0


Statistiky

Online: 1
Celkem: 17803
Měsíc: 1782
Den: 70